Ook bij TBA Services werken we toe naar de feestdagen. Een moment om samen te komen met familie en vrienden. Dat mag ook wel, na een jaar waarin we uitwaaierden over heel Nederland. Van Woerden tot Goeree-Overflakkee ondersteunden we bij functioneel beheer, gaven we ECD Trainingen, adviseerden we over het verplichte Cliëntenportaal, de Wet zorg en Dwang en nog veel meer. 

Maar juist met uiteenlopende klussen door het hele land, komen we ook graag één keer per week samen. Dat voelt als thuiskomen. Want, net als tijdens de kerstdagen, is het goed om elkaar af en toe in de ogen te kijken, te horen hoe het gaat, of even je hart te luchten. 

Successen en tegenslagen 

We hebben een jong team met mensen van diverse achtergronden, die elkaar allemaal respecteren. We kunnen dollen, maar kennen ook elkaars grenzen. Daardoor heb je de juiste randvoorwaarden om veel van elkaar te leren. Onderling vertrouwen is cruciaal om een goed team te vormen. Dan kun je successen én tegenslagen delen en blijf je van elkaar leren. 

En lessen waren er genoeg. Want hoewel we veel interessante projecten hebben gedaan, is een logisch gevolg van ons werk als consultant functioneel beheer dat ook lang niet elk project doorgaat. Soms wordt er niks gedaan met een projectvoorstel of blijkt op het laatste moment dat een opdracht waar je naar uitkeek, niet doorgaat. Dat hoort erbij, maar leuk is anders.  

Juist op die momenten is het prettig dat je kan terugvallen op de steun van je team. We maken dit allemaal wel eens mee, dus gelukkig kunnen we elkaar het vertrouwen geven dat er echt wel weer wat moois komt. Tegenslagen horen erbij, ze zijn ook een kans om dingen te verbeteren. 

Consultant functioneel beheer 

Dat geldt ook voor 2020. Een jaar waarin we vol vertrouwen verdergaan met het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Waarin we vanuit onze vakkennis bijdragen aan het ontlasten en verbeteren van de zorg. En waarin we kennis willen maken met nieuwe partners én nieuwe collega’s.  

We zijn namelijk nog op zoek naar een consultant functioneel beheer. Iemand die wil werken op het kruispunt van zorg en ICT, en die volgend jaar rond deze tijd ook wil terugblikken op een jaar vol mooie projecten en leerzame samenwerkingen.  

Bekijk hier onze Career Site en wie weet proosten we over een jaar, zoals wij dat hier komende vrijdag doen. Namens het hele team van TBA Services: op een geslaagd en leerzaam jaar! 

TBA Services: Beter in beheer

Lees hier meer van onze blogs: