Dat het aantrekken van ICT-personeel voor zorginstellingen een probleem is, is een bekend gegeven. Een van de redenen hiervoor is het grote verloop onder ICT‘ers en de bestaande krapte in de markt. Hun werk vereist de nodige scholing, maar die kennis verdwijnt keer op keer bij het vertrek van de medewerkers. Een zorginstelling moet zich richten op zorg, niet op het opvangen van problemen en het opleiden van nieuw personeel. TBA Services biedt hier verschillende praktische en betaalbare oplossing voor.

Eerste- en tweedelijns beheer 

TBA Services heeft een grote groep jonge, kundige beheerders in huis die het eerste- en tweedelijns beheer voor zorginstellingen kunnen opvangen. Zij zijn geschoold in het beheer van de meestgebruikte ECD’s en kunnen zo vele zorginstellingen ondersteunen. Of u nou een korte periode moet overbruggen, of het beheer voor langere tijd wilt opvangen, we kunnen dit snel en flexibel voor u organiseren. Natuurlijk kan dit op uw eigen locatie, maar met beheer op afstand maken we deze dienst voor nog meer instellingen mogelijk. 

Ons applicatiebeheer op afstand is er voor de volgende ECD’s:
– Cura
– Pluriform
– ONS
– PlanCare
– Care4

Met slechts een paar basisgegevens kunnen onze functioneel beheers aan de slag. Door dit werk vanuit ons kantoor in Utrecht te doen, kunnen zij efficiënt en goedkoop te werk gaan. We hebben hier alle kennis en faciliteiten in huis en hoeven voor het beheer niet per se het hele land door.

Vast, betaalbaar maandbedrag 

Het beheer op afstand gebeurt op basis van een afgesproken periode en maandbedrag. Daarmee nemen we uw volledige eerste- en tweedelijns beheer uit handen. Dit kan voor een korte periode zijn waarin uw eigen beheerder afwezig is, om een tijdelijk personeelstekort op te vangen, of om voor langere tijd te weten dat u zich niet druk hoeft te maken om uw administratie. Wij beheren uw ECD op afstand door middel van veilige accounts op de door de klant beschikbaar gestelde omgeving. U blijft eigenaar en in control van het ECD.  

Outsourcing maakt van een dilemma een rustpunt. Wij willen dat uw aandacht gaat naar zorgverlening, niet naar randzaken. Al helemaal niet als u die randzaken steeds weer opnieuw moet organiseren. Tijd en geld kunnen bij veel zorginstellingen efficiënter en beter worden verdeeld. Wij hebben de juiste mensen, kennis en faciliteiten om u daarbij te helpen. 

Wilt u weten hoeveel uw organisatie kan besparen met behulp van Outsourcing? Neem dan contact met ons op.

TBA Services: Beter in beheer 

Lees hier meer van onze blogs: