top of page

Diensten

The Beagle Armada levert verscheidene diensten ter ondersteuning van uw zorgadministratie of ICT afdeling. Lees hieronder welke diensten wij aanbieden en hoe deze mogelijk aansluiten op uw organisatie.
 

Advies

TBA staat klaar om u te ondersteunen bij het verlichten van uw administratieve lasten door achterstanden weg te werken na een grondige analyse van uw administratie en managementinformatie. 

Daarnaast voert TBA procesverbeteringen door, verzorgen wij doelgerichte trainingen en initiëren wij trajecten voor ECD-optimalisatie, herstructurering en harmonisatie. Onze benadering is gericht op het optimaliseren van uw administratieve processen en het versterken van de algehele efficiëntie van uw zorginstelling. 

Interim

Bij TBA beschikken onze consultants over uitgebreide kennis van alle grote ECD's en zijn ze snel inzetbaar voor interim ondersteuning. Of het nu gaat om tijdelijke opvang of een frisse kijk op uw administratie op zowel strategisch als uitvoerend niveau. 

Onze interim ondersteuning omvat rollen als teamleider zorgadministratie, business controller, senior applicatiebeheerder, verandermanager, zorgmanager, functioneel beheer en applicatie beheer. 

Servicedesk

Bij TBA bieden we een gespecialiseerde Servicedesk voor zorginstellingen. Met onze kennis van de zorg, van ECD's en zorgapplicaties, zijn wij in staat om ondersteuning te bieden en problemen snel op te lossen.

Vertrouw op onze consultants voor een optimale werking van uw systemen.

Neem vrijblijvend contact op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page