Zo divers als  onze klanten, zo divers is ons team. Maar wie zijn de consultants van The Beagle Armada? Maak kennis met Dimphy van de Ven, die haar praktijkkennis uit de zorg combineert met haar vakkennis over bedrijfsvoering. 

 

Ik ben inmiddels alweer anderhalf jaar aan het werk bij TBA. Momenteel werk ik bij een jeugdzorginstelling die ik help om problemen met declaraties op te lossen. Ik bied ondersteuning in de werkzaamheden en werk achterstanden weg, maar help ook bij het optimaliseren van werkprocessen van de cliëntadministratie. Bijvoorbeeld door het schrijven van werkprocessen en werkafspraken, waardoor het team overzicht en inzicht krijgt in de werkzaamheden. 

De vele verantwoordelijkheden bij TBA geven me energie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en direct contact met de klant. Zo kun je al snel constructief helpen bij het doorvoeren van verbeteringen. 

 

Perfecte combinatie

Het voelt goed om dat te doen bij zorginstellingenTijdens mijn middelbareschooltijd en mijn studie had ik verschillende bijbaantjes in de zorg. Uiteindelijk ben ik bedrijfskunde gaan studerenDankzij een aantal stages in binnen- en buitenland ontdekte ik verschillende werkgebieden. Al snel wist ik dat ik aan de slag wilde in de adviesbranche; het leek me veelzijdig en uitdagend. Door de vele verantwoordelijkheden vond ik wat ik zocht bij TBA. Daarbij kon ik me ook nog eens inzetten voor goede zorg. De cirkel was rond, het werk hier is een perfecte combinatie! 

 

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en direct contact met de klant. Zo kun je al snel constructief helpen bij het doorvoeren van verbeteringen. 

 

Verder heb ik ook nog eens een leuke groep collega’s en hangt hier een fijne werksfeer. Omdat de organisatie iets kleiner is, is er aandacht voor iedereen. We werken vier dagen bij de klant en één dag op kantoor. Die gezamenlijke kantoordag staat in het teken van overleggen en samenwerken. We zijn op de hoogte van elkaars werk en helpen elkaar waar nodig. De klant krijgt daardoor indirect ook inbreng van het hele team en niet alleen van de consultant die ter plaatse is. Verder hou ik me op die dagen ook nog bezig met interne zaken. Ik organiseer evenementen en help met de werving en selectie van nieuwe collega’s. Aan het eind van de dag, en dus van de week, luiden we het weekend in met een vrijdagmiddagborrel. 

 

Wil jij je ook inzetten voor betere zorg door samen met een groep jonge collega’s te werken bij verschillende klanten door heel Nederland? We zijn momenteel op zoek naar een Junior Business Consultant en een Business ConsultantKijk vooral ook eens rond op onze Career Site. 

 

The Beagle Armada – Oog voor verandering, hart voor de zorg