Zo divers als   onze klanten, zo divers is ons team. Maar wie zijn de consultants van The  Beagle  Armada? Maak kennis met  Karlijn Jonker, die de zorg beter wil begrijpen om het uiteindelijk te verbeteren.  

 

Het eerste wat me aansprak bij TBA was het doel: dat je uiteindelijk niet meer nodig bent bij een instelling, omdat ze hun werk dankzij jou beter kunnen. Dat je echt impact kan maken. Je hoort en leest veel over problemen in de zorgmaar hoe fijn is het, als je ook iets kan bijdragen aan een oplossing?

 

Jeugdzorginstelling 

Ik werk nu bij een Jeugdzorginstelling in Oss, waar we met meerdere consultants van TBA zitten. Daar kon ik gelukkig al heel snel terecht. Ik heb twee dagen op ons kantoor in Utrecht gewerkt en toen kon ik hier al aan de slag. Zo kon ik snel leren hoe het er nou echt aan toegaat bij zo’n instelling en wat we daar als TBA kunnen bijdragen. 

Op dit moment richt ik me vooral op de cliëntenadministratie: het verwerken van aanmeldingen, mutaties doorvoeren in het ECD en zorgen dat de financieringen voor de zorg rond zijn. Daarnaast maak ik nu samen met een collega van TBA werkbeschrijvingen. Daarmee proberen we ervoor te zorgen dat alles wat in het ECD moet komen, daar goed en op dezelfde manier in belandt. Zo kan iedereen uiteindelijk efficiënter werken en nemen we lasten weg van mensen die de zorg verlenen. 

 

Problemen voorkomen

Ik heb een bachelor geneeskunde gedaan en in die tijd gewerkt bij een verzorgingstehuis. Nu werk ik aan de andere kant. Als de hulpverleners vragen hebben met betrekking tot de zorgregistratie, komen ze bij ons terecht. Zo merk ik hoe belangrijk het is dat de backoffice goed is ingericht. Als de administratie goed op orde is, voorkom je echt allerlei problemen. 

De komende tijd hoop ik bij meerdere instellingen te kunnen werken en steeds beter te begrijpen hoe de zorg in elkaar zit. Ik ben nu nog vooral betrokken bij het uitvoerende deel van de backoffice. Uiteindelijk hoop ik, vanuit de kennis die ik nu opdoe, mee te kunnen denken over het daadwerkelijk beleid binnen dit soort organisaties. Of in het hele land. Maar dat komt wel. Eerst moet ik mezelf maar eens een paar keer overbodig maken bij zorginstellingen!  

 

The Beagle Armada: Oog voor verandering, hart voor de zorg

 

 

Lees hier nog meer verhalen over ons team:

Het TBA van Dimphy van de Ven

Het TBA van Younes Chami

Het TBA van Micha van der Kamp