Zo divers als onze klanten, zo divers is ons team. Maar wie zijn de consultants van TBA Services? Maak kennis met Micha van der Kamp, voor wie het werk hier een best of both worlds is. 

Sociaal pedagoog 

Van jongs af aan had ik al een fascinatie voor technologische ontwikkelingen. Toch koos ik uiteindelijk voor een opleiding tot sociaal pedagoog. Daar ontdekte ik hoe die twee werelden eigenlijk heel sterk verbonden zijn. Ik maakte de opkomst van slimme computersystemen en technische oplossingen voor sociale vraagstukken van dichtbij mee. Het gebruik van nieuwe ECD’s ging mij eigenlijk altijd best goed af. Toch zag ik dat nieuwe techniek op de werkvloer voor veel collega’s een uitdaging was. Ik hielp ze graag, maar deed dat zo vaak, dat ik me af begon te vragen of ik dat niet in een andere vorm moest doen. Toen ik TBA Services ontdekte, viel alles op zijn plek: het is de ideale baan om mijn twee interesses te combineren. 

Energiek en inspirerend 

Ik werk er sinds het begin van dit jaar en ben ontzettend blij dat ik die sprong gemaakt heb. TBA Services is een jonge organisatie, waarin elke medewerker mee telt. Ook als het bijvoorbeeld gaat om hoe we onszelf presenteren, krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar ideeën te delen. En elke bijdrage wordt gewaardeerd. 

Dat komt ook omdat we een heel energieke en inspirerende groep collega’s hebben. We hebben allemaal een andere achtergrond, maar delen de interesse voor zorg en ICT. Zo is er altijd iemand die je kan helpen als je vragen of problemen hebt. We hebben allemaal onze eigen klanten, maar zijn toch een goed en hecht team.  

Functioneel applicatiebeheerder 

Sinds maart werk ik als functioneel applicatiebeheerder bij een zorgorganisatie. Sinds ik dat doe, ben ik op professioneel en persoonlijk vlak enorm gegroeid. Met de hulp van mijn collega’s leerde ik in korte tijd het ECD Cura van Unit4 kennen. Het afhandelen van gebruikersvragen ging steeds beter en al snel kreeg ik de ruimte om ook mee te denken in de verdere ontwikkeling van het ECD binnen de organisatie.  

Zoals het werken met cliënten in de zorg heel dankbaar werk was, is ook het vooruithelpen van medewerkers binnen de organisatie heel waardevol. Door mijn ervaring als sociaal pedagoog weet ik hoe belangrijk het is dat zij snel, goed en makkelijk met een ECD moeten kunnen werken. Als ik hoor dat hen dat lukt dankzij mijn uitleg, motiveert dat me enorm. Ook is het fijn om te merken dat de organisatie steeds meer vertrouwen krijgt in mijn kwaliteiten. Inmiddels begeleid ik ook een project om de pilot voor een nieuwe app in goede banen te leiden. Zo blijkt mijn overstap naar TBA Services een steeds betere keuze te zijn. 

Klinkt een ‘jonge organisatie, waarin elke medewerker meetelt’ voor jou net zo goed als voor Micha, kijk dan eens op onze Career Site. We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe Consultant Functioneel Beheer.

TBA Services: Beter in beheer

Lees hier meer van onze blogs: