Zo divers als onze klanten, zo divers is ons team. Maar wie zijn de consultants van The Beagle Armada? Maak kennis met Sanne Bakker, onze nieuwste aanwinst, die onze klanten vooruit wil helpen met haar brede kennis over financiën en beleid.

Een aantal weken geleden kwam ik in contact met The Beagle Armada. We hadden eigenlijk meteen een goede klik en hebben veel gesproken over de mogelijkheden hier. Ik werk al ruim dertien jaar in verschillende takken van de zorg, maar mijn nieuwe rol als Business Consultant lijkt daar weer net een nieuwe draai aan te geven.

 

Adviseur, beleidsmedewerker, business controller

Ik heb al eerder een adviserende rol gehad, maar dat was vooral binnen ziekenhuizen. Na mijn studie, een bachelor Gezondheidswetenschappen en een master Management, policy and entrepeneurship, werkte ik als DBC-adviseur. Zo leerde ik het financiële werk bij instellingen als het UMC en het St. Antonius Ziekenhuis.

Later heb ik bij de Nederlandse Zorgautoriteit gewerkt als beleidsmedewerker voor de langdurige zorg. Van daaruit belandde ik bij een instelling voor ouderen- en gehandicaptenzorg. Als business controller kreeg ik daar meer inzage in financiën op concernniveau. Het was heel leerzaam om ook een keer een begrotingscyclus mee te maken binnen een zorginstelling.

 

Open en enthousiast team

Het financiële aspect loopt als een rode draad door mijn werk, maar uiteindelijk heb ik inmiddels ook gewoon veel verschillende partijen binnen de zorg van dichtbij gezien. Ik hoop dat ik mijn financiële kennis en beleidskennis kan gebruiken om de klanten van TBA vooruit te helpen. Waar dat precies gaat zijn, moet nog blijken.

Ik geniet eerst nog even van een vakantie, maar heb erg veel zin om daarna aan de slag te gaan. Zowel met een interessante opdracht bij één van de zorginstellingen waar TBA mee samenwerkt, als met de collega’s hier. Het is een open en enthousiast team van jonge professionals. Ik ben erg benieuwd wat we met zijn allen kunnen bereiken.

 

The Beagle Armada: Oog voor verandering, hart voor de zorg

 

Wil je meer weten over dat open, enthousiaste team?

Lees hieronder nog meer verhalen en kijk ook eens op onze Career Site.

 

Het TBA van Karlijn Jonker

Het TBA van Younes Chami

Het TBA van Micha van der Kamp