Zo divers als onze klanten, zo divers is ons team. Maar wie zijn de consultants van TBA Services? Maak kennis met Thu Nguyen, die zichzelf na enige twijfel in het diepe gooide als functioneel beheerder. 

Jonge organisatie 

Ik heb best even getwijfeld over het werk bij TBA. Een functie in de IT was niet voor de hand liggend na mijn studie. Daarnaast wist ik ook niet zeker of ik nou meer achter de schermen wilde werken of juist met cliënten. Tijdens mijn opleiding Social Studies werkte ik als juridisch begeleider voor VluchtelingenWerk Nederland. Dat was belangrijk werk, maar het kon ook heel ingrijpend zijn. Ik wilde nog steeds wel in de zorg werken, maar in wat voor rol wist ik toen niet zeker. 

Het werk bij TBA was voor mij een heel nieuwe manier van zorginstellingen helpen, maar het trok me wel. Zeker toen ik na een belletje met Younes leerde over de cultuur. Het is een jonge, kleine organisatie met doorgroeimogelijkheden en ik had zin om veel te leren.  

Functioneel beheer  

Ik begon meteen bij een zorginstelling waarvoor ik nu het functioneel beheer doe. Natuurlijk moest ik even mijn draai vinden, maar ik hou er wel van om een beetje in het diepe gegooid te worden. En gelukkig ben ik ook gewoon goed ingewerkt. Er werken nog drie collega’s van TBA, die ik altijd alles kan vragen. Zo leer ik steeds meer over het belang van een goed gebruikt ECD. Het werken met Cura wil ik eerst helemaal onder de knie krijgen om mijn collega’s nog beter te kunnen ondersteunen. Daarna wil ik die kennis tijdens trainingen ook aan de medewerkers van de zorginstelling doorgeven. 

Gelukkig gaat dit werk heel goed op afstand, dus heb ik weinig last van de beperkingen van thuiswerken. Toch is het ook wel jammer dat het contact met collega’s wat anders is dan normaal. Zowel met collega-beheerders als de mensen bij TBA. Normaal zie ik die elke vrijdag, als we samen werken vanuit Utrecht. Dat was voor mij een heel prettige manier om collega’s te leren kennen en adviezen te krijgen. Hopelijk komen die dagen snel weer terug, maar tot die tijd zijn er nog genoeg dingen te leren en ga ik stap voor stap steeds meer doen. 

TBA Services: Beter in beheer

Wil je meer weten over onze collega’s? Lees hier het verhaal van Younes en kijk ook eens op onze Career Site.

Lees hier meer van onze blogs: