Dat uw functioneel beheer een essentieel onderdeel van uw organisatie is, spreekt voor zich. Net als uw ECD. U moet het hebben, het moet aan bepaalde eisen voldoen en bepaalde informatie verschaffen. Wij zien een hoop klanten achteroverleunen zodra ze aan dat minimum voldoen. Soms weten ze wel dat er meer uit te halen valt, maar vaak weten ze niet hoe. Het inwinnen van onafhankelijk advies is dan verstandig, maar voelt als een grote stap. Toch hoeft dit helemaal geen gigantische investering te zijn. Een goed begin is onze nieuwe Quickscan. 

Optimalisatie functioneel beheer 

Dankzij onze kennis van functioneel beheer voor verschillende zorgsectoren en ECD’s kunnen we snel duidelijk maken waar er ruimte ligt om uw beheer beter en professioneler in te richten. Met onze Quickscan analyseren we uw functioneel beheer in twee weken tijd. We kijken kritisch naar uw ECD, processen en werkbeschrijvingen, maar praten ook met uw werknemers. Op basis van alle informatie maken we een dwarsdoorsnede van het beheer in uw organisatie. Welke kennis is er? Hoe tevreden zijn beheerders en cliënten? Wat biedt uw ECD en wat kan het nog meer opleveren?  

Deze Quickscan doen we voor instellingen gespecialiseerd in: 
– Jeugdzorg
– Gehandicaptenzorg
– Ouderenzorg
– Thuiszorg
– Revalidatiezorg
 
Met de volgende ECD’s: 
– Care4
– Cura
– Pluriform
– PlanCare
– WinCare
– MijnCaress 

De antwoorden krijgt u in een rapport waarin we een aantal vaste onderwerpen doornemen. Dit rapport geeft inzicht in de huidige stand van zaken en in de ruimte voor verbetering. Door hier, al dan niet samen met ons, aan te werken, zorgt u dat u meer haalt uit uw functioneel beheer. Meer informatie, meer werkgemak voor beheerders en meer service en betere zorg voor cliënten. 

Concrete handvatten 

Advies over functioneel beheer hoeft geen langdurig, ingewikkeld proces te zijn. Onze Quickscan zorgt voor een snelle analyse, geeft concrete handvatten en maakt professionalisering van uw organisatie een overzichtelijk en haalbaar doel in slechts een paar weken tijd. Het maakt uw functioneel beheer meer dan een moetje en legt de basis voor een professionelere, meer cliëntgerichte organisatie.  

Wilt u ook beter georganiseerd functioneel beheer? Meld u hieronder aan. Wij nemen contact met u op om kennis te maken.   

TBA Services: Beter in beheer

Lees hier meer van onze blogs: