Nu de contracteringsperiode achter de rug is, zou je denken dat veel jeugdzorginstellingen rustig naar het nieuwe jaar toe kunnen werken. Niets blijkt echter minder waar. De afronding is juist een bron van nieuwe zorgen. Want hoe weet u zeker dat al die afspraken goed worden verwerkt? Heeft u genoeg personeel en zal dat personeel ook blijven? Zijn zij goed op de hoogte van de nieuwe afspraken, of is de backoffice het zorgenkind dat het bij zoveel anderen ook is? In dat geval kan het uit handen geven van uw administratieve processen een goede oplossing zijn. Die oplossing gaat TBA bieden, als uitvoerder van backofficeprocessen in de Jeugdzorg. 

 

Continuïteit en kwaliteit

Maar liefst 25% van de totale zorgkosten in de Jeugdzorg gaat naar ‘apparaatkosten’. Toch blijkt dat geen garantie dat het apparaat in kwestie goed werkt. Een stabiele, zorgeloze administratie is voor veel instellingen slechts een wens. De continue beleidsveranderingen lijken hierop in te spelen, maar houden dit feitelijk in stand. De ingewikkelde situatie zal nog wel een tijdje aanhouden. 

Om toch continuïteit te realiseren, kunt u bij TBA de gehele backoffice uit handen geven aan een gespecialiseerd, efficiënt team met jarenlange ervaringAdministratief medewerkers, ondersteund door kundige adviseurs en functioneel beheerders met ervaring in verschillende ECD’s en organisaties, voeren uw processen juist, tijdig en volledig uit. Wijzigingen, implementaties van nieuw beleid en structuren en systemen, het afhandelen van klachten; uw administratie voldoet aan alle wensen en eisen, zonder dat u zich hier druk om hoeft te maken.  

 

Ontzorging

Wij bundelen kundige mensen in een team en garanderen goede uitvoering van de processen. Waar de administratieve kennis binnen zorginstellingen vaak verdwijnt vanwege het grote verloop, hebben we hier een groep die elkaar juist aanvult en versterkt. Zo hoeft de backoffice, ook in uitzonderlijke en complexe situaties, nooit stil te vallen. 

Geen stress meer na nieuwe contracten, geen zorgen over personeel, maar eindelijk de rust die u nodig heeft in roerige tijdenWe zorgen voor stabiliteit en overzicht, dat ervoor zorgt dat zorgprofessionals en cliënten minder hinder ervaren en er onderaan de streep betere zorg zal zijn. Dat de Jeugdzorg dit wel kan gebruiken, spreekt inmiddels voor zich. 

 

Meld u aan

Als uitvoerder van backoffice processen wil TBA bijdragen aan het verbeteren van de Jeugdzorg. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, meld u dan hieronder aan of stuur een mailWe vinden het juist belangrijk om u tijdig te betrekken bij deze nieuwe dienst, zodat die nauw aansluit op de specifieke wensen in de sector. Laten we samen aan de slag voor stabieler beheer en betere Jeugdzorg. 

 

The Beagle Armada: Oog voor verandering, hart voor de zorg

 

TBA werkt veel met jeugdzorginstellingen. Dit schreven we eerder:

Hoe koppelzones de jeugdzorg kunnen helpen

TBA uitvoerder backoffice-processen Jeugdzorg

Hoe kan de jeugdzorg haar financiën rechttrekken?

Voorbij de chaos van nu: een duurzame toekomst voor de jeugdzorg?

Problematiek in de jeugdzorg: hoe nu verder?