Sinds vorige maand werkt TBA Services samen met gehandicaptenzorginstelling Sjaloom Zorg. 400 cliënten in de provincie Zeeland wonen op hun locaties of vinden er hun dagbesteding. Die zorg wordt verwerkt in een ECD van Pluriform. Wij helpen de komende maanden om de kennis over dat ECD te vergroten en te zorgen dat het de specifieke wensen van gehandicaptenzorg goed op kan vangen. 

Wat gaan we doen? 

Het belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Sjaloom Zorg op een duurzame manier kunnen blijven werken in het ECD van Pluriform. Hiervoor is het nodig om zowel de huidige backoffice beter in te richten, als om het algemene kennisniveau over het ECD binnen de organisatie te vergroten. We werken de komende maanden toe naar het realiseren van een nieuw basisniveau waarmee Sjaloom wijzigingen, doorontwikkelprojecten en verbeterprojecten binnen het ECD in de toekomst zelf kan opvangen. 

Naast het vergroten van die relevante kennis, houden we ons bezig met het opvangen van dagelijkse werkzaamheden als:

  •  Gebruikersvragen beantwoorden en coördineren
  •  Versie-updates coördineren 
  • Scholingen voor nieuwe en huidige gebruikers organiseren 
  • Analyses maken voor regiomanagers 

Functioneel beheer voor gehandicaptenzorg 

Een goede kennis van en flexibel kunnen werken in het ECD is voor instellingen in de gehandicaptenzorg van cruciaal belang. Deze sector vraagt om veel persoonlijke nuances, waardoor cliënten zelf grote invloed hebben op het opstellen van hun zorgdossier. In de inrichting, updates en aanpassingen van het ECD is het dus nog belangrijker dan normaal om vanuit cliëntperspectief te denken. Hoe groter de kennis van het ECD, hoe makkelijker het is om dat cliëntgericht in te richten. 

Overdracht 

De komende maanden werkt een van onze consultants functioneel beheer samen met verschillende medewerkers van Sjaloom Zorg om de stabiliteit en continuïteit in het beheer te vergroten. Zodra die de in de loop van dit jaar op pijl is en de backoffice weer in staat is om de uiteenlopende zorgvragen binnen de gehandicaptenzorg te verwerken, dragen we die verantwoordelijkheid vol vertrouwen over aan de Zeeuwse organisatie. 

TBA Services: Beter in beheer 

Lees hier meer van onze blogs: