top of page
Image by Marcelo Cidrack

Werken bij

Student in geruit jasje

Junior
Business Consultant
Zorg / Sociaal Domein 

Als Junior Business Consultant krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers en diverse projecten binnen de zorgsector. Of je nu als projectmedewerker betrokken bent bij een jeugdzorginstelling, advies geeft over backofficeverbeteringen in een GGZ-instelling, of technisch bent en het functioneel beheer team ondersteunt – er is een plek die bij jou past. Werk aan verbeteringen in het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) of neem deel aan implementatietrajecten bij vooraanstaande zorginstellingen in Nederland.

Als Junior Business Consultant word je begeleid door een ervaren consultant die klaarstaat voor al jouw vragen. Ons team staat garant voor een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt binnen ons bedrijf. Ontdek de veelzijdigheid van de zorg en geef jouw carrière een vliegende start!

Jonge zakenvrouw

Medior
Business Consultant
Zorg / Sociaal Domein

Als Medior/Senior Business Consultant krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren bij diverse opdrachtgevers binnen de zorgsector. Of je nu als projectleider betrokken bent bij een grote jeugdzorginstelling, advies geeft over backofficeverbeteringen in een GGZ-instelling, of je technische expertise inzet om een functioneel beheer team te managen – er zijn diverse mogelijkheden die passen bij jouw ervaring en interesses. Werk aan verbeteringen in het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) of leid implementatietrajecten bij vooraanstaande zorginstellingen in Nederland.

Als Senior Consultant speel je een leidende rol door onze opdrachtgevers te adviseren bij complexe vraagstukken waar zij zelf niet uitkomen. Met jouw diepgaande kennis van het zorglandschap en ruime ervaring in consultancy draag je bij aan het succes van onze opdrachtgevers en help je hen verder te groeien. Word onderdeel van ons team en maak impact in de evolutie van de zorgsector!

bottom of page