The Beagle Armada is een ervaren gids achter de schermen in een steeds complexer zorglandschap. We begeleiden een verandering van de wijze waarop er met het financiële aspect van de zorg wordt omgegaan. Want een zorginstelling die het uitzicht overziet, kan financieel gezond zijn. En wie financieel gezond is, kan optimaal presteren.
null

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een zeer hoge mate van participatie. Natuurlijk weten we hoe een zorgadministratie moet werken. Toch beginnen we bij elk verbetertraject met meedoen. Bij ons geen ivoren toren. We willen eerst de organisatie, de medewerkers en de bedrijfscultuur leren kennen. Andersom kunnen wij pas van waarde zijn, als de organisatie ons kent.

Doordat we meewerken, zien we waar de processen goed lopen en waar verbeteringen mogelijk of gewenst zijn. We vergelijken processen met ons referentie-werkproces, dat we opstelden op basis van onze ervaringen bij vele zorginstellingen. Zo achterhalen we waar de verschillen zitten. Op basis hiervan komen wij samen met de medewerkers van de instelling tot voorstellen voor aanvullingen en duurzame verbeteringen.

Ook bij de implementatie van de verbeterde processen, is meewerken een belangrijk aspect. Wij kunnen laten zien hoe het in de ideaalsituatie zou moeten en op basis hiervan medewerkers trainen en coachen.

Dit alles wordt zoveel mogelijk gerealiseerd binnen de huidige systemen, zonodig met veranderingen in de inrichting hiervan. Als de situatie daar toch om vraagt, treden we op als gids in het inrichten van een nieuw systeem, dat beter bij de situatie past.

Hoe kunnen wij u helpen?

Oog voor verandering. Hart voor de zorg.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder